Rozchodnica ružová (Rhodiola rosea) 500 mg, 60...

Rozchodnica ružová (Rhodiola rosea) 500 mg, 60 zeleninových kapsúl

Now Foods
NOW17
27,13 €

Teraz Rhodiola obsahuje štandardizovaný extrakt z koreňa ruže (Rhodiola rosea). Koreň ruže je miestna rastlina v arktických a alpských oblastiach Európy, Ázie a Ameriky.

Spoločný názov: Zlatý koreň , ružový koreň , arktický koreň , hong jing tian

 

Rhodiola

Teraz Rhodiola obsahuje štandardizovaný extrakt z koreňa ruže (Rhodiola rosea). Koreň ruže je miestna rastlina v arktických a alpských oblastiach Európy, Ázie a Ameriky. Rhodiola rosea prispieva k udržaniu správnej cirkulácie súvisiacej s efektívnosťou duševnej práce, schopnosťou reakcie a optimálnou kognitívnou činnosťou. Podporuje kondíciu a výkonnosť vo vytrvalostných športoch. Poskytuje ochranu pri fyzickom strese. Stimuluje nervový systém a priaznivo pôsobí pri únave, poruchách spánku a nechutenstvo. Stimuluje vnímanie, udržuje myseľ aktívnu a efektivitu práce. Chráni pred stresom a hypertenziou, čo má pozitívny vplyv na kardiovaskulárny systém.

 

Teraz Foods ®

Now Foods ® je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy. Na trhu pôsobí od roku 1948. Spoločnosť Now ® má dlhoročné skúsenosti a jej produkty sú vyrábané v súlade s najvyššími štandardmi Správnej výrobnej praxe (GMP), vďaka čomu sú výrobky vysoko kvalitné a vysoko ocenili.

 

Doplnok stravy

 

Fakty o doplnku: 1 kapsula - 500 mg extraktu

Zloženie: Extrakt z koreňa Rhodiola rosea (DER 5:1, 3% rosavín, 1% salidrozid);

materiál kapsúl: deriváty celulózy; objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza; protihrudkujúca látka; horečnaté soli mastných kyselín; amorfný oxid kremičitý.

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula denne nalačno.

Čistá hmotnosť: 60 vegetariánskych kapsúl

Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu (náhradu) pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Nové

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.