Allicín 100% čistý 12 mg. 100 tabliet

Allicín 100% čistý 12 mg. 100 tabliet

SWA29
34,88 €
Allicín je doplnok stravy s obsahom extraktu z hľúz cesnaku, rastlín, ktoré vďaka obsahu alicínu vykazujú špeciálne zdraviu prospešné vlastnosti pre kardiovaskulárny systém.

 

alicín

Allicín je doplnok stravy s obsahom extraktu z hľúz cesnaku, rastlín, ktoré vďaka obsahu alicínu vykazujú špeciálne zdraviu prospešné vlastnosti pre kardiovaskulárny systém. Látka obsiahnutá v prípravku podporuje reguláciu hladiny zlého cholesterolu v krvi a glukózy, ktorý môže spôsobiť chronické ochorenia.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy. Na trhu je od roku 1969. Produkty Swanson spĺňajú všetky štandardy kvality a sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP). Swanson Health Products vynakladá maximálne úsilie na udržanie najvyššej kvality svojich produktov.

Doplnok stravy

Zloženie: alicín
Materiál kapsuly: mikrokryštalická celulóza; mastné kyseliny; zosieťovaná celulózová guma; palmitát vápenatý; glazúra s mätovým olejom.

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 kapsula): Alicín - 12 mg

Odporúčaná denná dávka: 1 tableta dvakrát denne

Čistá hmotnosť: 100 kapsúl

Skladovanie: Chráňte pred svetlom, skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku na konzumáciu počas dňa. Prípravok nemôžu užívať tehotné a dojčiace ženy. Prípravok nie je možné používať ako náhradu pestrej stravy.

Nové

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.