Sulforaphane z brokolicových klíčkov 400 µg,...

Sulforaphane z brokolicových klíčkov 400 µg, 100 kapsúl

ALI47
7,72 €
rating Čítať 3 recenzie
Priemerné hodnotenie: 10/10 Počet recenzií: 3

Najkvalitnejšie práškové klíčky brokolice (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, štandardizované na 0,4% sulforafan.

 

Sulforaphane z brokolicových klíčkov 400 µg

 

Sulforafán je organická zlúčenina síry patriaca medzi izotiokyanáty. Jeho prirodzeným zdrojom sú všetky druhy krížovej zeleniny – kapusta, ružičkový kel, kel a karfiol. Najviac sa ho však nachádza v brokolici, kde je považovaný za obzvlášť cennú zdravotnú zložku.

Predpokladá sa, že najviac sulforafanu sa nachádza v brokolici, ale skutočným pokladom tejto cennej zložky sú iba jej klíčky. Obsah sulforafanu v brokolicových klíčkoch môže byť až 30-krát vyšší ako v zrelej rastline! Klíčky sú okrem sulforafanu bohaté aj na mnohé vitamíny (A, C, E, K a vitamíny skupiny B) a mikroprvky (železo, fosfor, zinok, selén a mangán), ako aj množstvo ďalších dôležitých živín, ako napr. koenzým Q10, karotenoidy či vlákninu. Z tohto dôvodu sa oplatí zahrnúť ich do vašej každodennej stravy.

MedicaLine

MedicaLine je poľský výrobca liekov a potravinových doplnkov, ktorý pôsobí na miestnom trhu od roku 2007. MedicaLine vlastní značku potravinových doplnkov Aliness. Produkty značky Aliness obsahujú prírodné zlúčeniny, ktoré sa vyznačujú rýchlou a vysokou úrovňou absorpcie účinných látok. Vitamíny z ich ponuky môžu užívať ľudia s bezlepkovou diétou, ako aj ľudia s alergiami a intoleranciou laktózy.

 

Doplnok stravy

 

Zloženie: práškové klíčky brokolice (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® štandardizovaný na 0,4% sulforafan, plnidlo (mikrokryštalická celulóza).

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 kapsula): BroccoPhane® prášok z brokolicových klíčkov 100 mg, vrátane: sulforafanu 400 µg

 

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula denne počas jedla.

Čistá hmotnosť: 100 kapsúl

Skladovanie: Chráňte pred svetlom, skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku počas dňa. Tento produkt nemôžu užívať tehotné a dojčiace ženy. Tento produkt nemožno použiť ako náhradu pestrej stravy.

Good product
rating 10
28.02.2024
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
15.01.2024
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
11.01.2024
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.