Extrakt zo semien zeleru, 60 kapsúl
Extrakt zo semien zeleru, 60 kapsúl
Extrakt zo semien zeleru, 60 kapsúl
Extrakt zo semien zeleru, 60 kapsúl
Extrakt zo semien zeleru, 60 kapsúl
Extrakt zo semien zeleru, 60 kapsúl

Extrakt zo semien zeleru, 60 kapsúl

NOW61
18,86 €

Extrakt zo semien zeleru ponúka širokú škálu bioaktívnych zlúčenín vrátane prirodzene sa vyskytujúcich ftalidov, ako je 3-n-butylftalid (3nB). 3nB je dôkladne študovaný pre svoju schopnosť podporovať zdravie ciev, najmä v mozgu.

 

Extrakt zo semien zeleru

 

Extrakt zo semien zeleru ponúka širokú škálu bioaktívnych zlúčenín vrátane prirodzene sa vyskytujúcich ftalidov, ako je 3-n-butylftalid (3nB). 3nB je dôkladne študovaný pre svoju schopnosť podporovať zdravie ciev, najmä v mozgu. Produkt obsahuje extrakt zo semien pagaštanu konského, o ktorom je už dlho známe, že podporuje zdravú funkciu ciev. Na doplnenie tohto vzorca bol pridaný aj extrakt z hlohu s viacerými fenolickými zložkami.


Teraz Foods®

Now Foods ® je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy. Na trhu pôsobí od roku 1948. Spoločnosť Now ® má dlhoročné skúsenosti a jej produkty sú vyrábané v súlade s najvyššími štandardmi Správnej výrobnej praxe (GMP), vďaka čomu sú výrobky vysoko kvalitné a vysoko ocenili.

 

Doplnok stravy

Zloženie: Aesculus hippocastanum, Apium Graveolens, Hloh, Hypromelóza (celulózová kapsula), mikrokryštalická celulóza, kyselina stearová (rastlinný zdroj) a oxid kremičitý.

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 kapsula):


  • 200 mg - Extrakt z pagaštanu konského (Aesculus hippocastanum) (semená/ovocie) (štandardizovaný tak, aby obsahoval aspoň 20 % escínu)
  • 100 mg - Prášok extraktu zelerového oleja (Apium Graveolens)
  • 25 mg - extrakt z hlohu (list a kvet) (štandardizovaný tak, aby obsahoval najmenej 1,8 % vitexín-2”-O-ramnosidu)


Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula 2x denne.

Obsah balenia: 60 kapsúl

Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživové doplnky nie je možné používať ako náhradu (náhradu) pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.