Čistý Shilajit, 90 kapsúl

Čistý Shilajit, 90 kapsúl

SIHO1
51,67 €

Čistý Shilajit pomáha zvyšovať energiu zlepšením produkcie ATP v tele.

 

Čistý Shilajit

Čistý Shilajit je čierno-hnedá látka podobná živici, ktorá sa prirodzene vyskytuje v skalných štrbinách v niektorých pohoriach. Vyrába sa zo zvyškov rastlín, rias a lišajníkov nájdených v zákutiach horských skál, kde sa postupom času v dôsledku prirodzených biologických zmien premenia na mumio bohaté na cenné zdraviu prospešné zložky. Medzi početnými aktívnymi zložkami shilajitu patria medzi najdôležitejšie fulvové kyseliny. Produkt obsahuje až 72 % kyseliny fulvovej. Okrem toho obsahuje aj mnoho ďalších biologicky aktívnych látok, ako sú fosfolipidy, triterpény a fenolové kyseliny. Je tiež bohatý na vitamíny, minerály a stopové prvky.

Čistý Shilajit pomáha zvyšovať energiu zlepšením produkcie ATP v tele.

ATP je hlavným nosičom energie v tele. Je nevyhnutný pre všetky životné procesy ako: syntéza bielkovín a nukleových kyselín, svalová kontrakcia, transport látok cez bunkové membrány a prenos nervových signálov.

Okrem toho je ATP nevyhnutný na udržanie koncentrácie iných zlúčenín v tele. Koncentrácia vodíkových iónov v bunkách je prísne regulovaná mechanizmami využívajúcimi energiu. ATP je tiež potrebný na transport iónov sodíka, draslíka a vápnika cez bunkové membrány.

Posilňuje imunitný systém, podporuje močovú sústavu, priaznivo pôsobí na tráviaci systém, priaznivo pôsobí na normálnu telesnú hmotnosť, podporuje sexuálne funkcie, pomáha udržiavať normálny menštruačný cyklus, posilňuje kosti a kĺby, podporuje myseľ a kognitívne funkcie , má omladzujúci účinok (podieľa sa na lepšej produkcii kolagénu 1. typu). Prispieva k lepšiemu duševnému zdraviu. Podieľa sa na hormonálnej regulácii (testosterón) a zlepšuje mužskú plodnosť

SIHO

SIHO je francúzska spoločnosť, výrobca a distribútor vysoko kvalitných prírodných doplnkov stravy. Ich vlajkový produkt Shilajit obsahuje viac ako 70% kyseliny fulvovej, čo je najvyššia koncentrácia, ktorá je v súčasnosti dostupná na trhu. Spoločnosť dodržiava výrobné postupy GMP.

Doplnok stravy

Zloženie: čistý Shilajit

Obsah v odporúčanej dennej dávke: 580 mg vrátane 406 mg kyseliny fulvovej


Odporúčaná denná dávka : 2 kapsuly 1x denne počas jedla.

Obsah balenia : 90 kapsúl

Skladovanie: Chráňte pred svetlom, skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste neprístupnom pre malé deti.


Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku počas dňa. Tento produkt nemôžu užívať tehotné a dojčiace ženy. Tento produkt nemožno použiť ako náhradu pestrej stravy.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.