• Nové
BioPerine 10 mg, 60 kapsúl

BioPerine 10 mg, 60 kapsúl

Swanson
SWA117
7,03 €

BioPerine 10 mg je výživový doplnok s obsahom bioperínu, známeho aj ako piperín. Patentovaný a štandardizovaný extrakt z čierneho korenia.

 

BioPerine 10 mg

BioPerine je patentovaný extrakt získaný z plodov čierneho korenia, konkrétne zo zlúčeniny piperín. Bežne sa používa ako prírodný zosilňovač biologickej dostupnosti na zvýšenie absorpcie rôznych živín a iných zlúčenín v tele. Piperín je látka získaná z plodov čierneho korenia a jeho priaznivý účinok na tráviaci systém spočíva v stimulácii receptora nazývaného TRPV1. Tým sa zvyšuje sekrécia žalúdočnej šťavy, čo zlepšuje proces trávenia. Piperín navyše priaznivo pôsobí na vstrebávanie niektorých vitamínov a minerálov, čo priaznivo pôsobí na náš organizmus. Je však dôležité mať na pamäti, že nadmerná konzumácia piperínu môže nepriaznivo ovplyvniť zdravie. Piperín navyše uľahčuje vstrebávanie koenzýmu Q10, ktorý je dôležitou zložkou našej stravy a dôležitou zložkou pri tvorbe energie v našom tele.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Bioperine, plnivo: mikrokryštalická celulóza, obal kapsuly: želatína, protihrudkujúce látky: horečnaté soli mastných kyselín a oxid kremičitý.

1 kapsula obsahuje: 10 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (čierne korenie, ovocie) (štandardizované na min. 19 mg piperínu)


Obsah v odporúčanej dennej dávke (2 kapsuly):

20 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (čierne korenie, ovocie) (štandardizované na min. 19 mg piperínu)

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula 1-2x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 60 kapsúl

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.