• Nové
Olej zo semien čiernych ríbezlí 500 mg, 180...

Olej zo semien čiernych ríbezlí 500 mg, 180 toboliek

Swanson
SWA119
22,68 €

Olej zo semien čiernych ríbezlí je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, najmä kyselinu gama-linolénovú (GLA).

 

Olej zo semien čiernych ríbezlí 500 mg

Olej zo semien čiernych ríbezlí sa získava zo semien čiernych ríbezlí, ktoré pochádzajú z Európy a Ázie. Olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, najmä kyselinu gama-linolénovú (GLA), ktorá je známa svojimi potenciálnymi zdravotnými benefitmi. Predpokladá sa, že olej zo semien čiernych ríbezlí pomáha znižovať zápaly, zlepšuje zdravie pokožky, podporuje kardiovaskulárne zdravie a posilňuje imunitný systém. Môže tiež prospieť zdraviu žien tým, že pomáha zmierniť príznaky predmenštruačného syndrómu (PMS) a menopauzy.


Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Olej zo semien čiernych ríbezlí (Ribes nigrum L.), ďalšie zložky: želatína, glycerín, čistená voda.

1 kapsula obsahuje: 0,5 g - Olej zo semien čiernych ríbezlí (Ribes nigrum L.) (semená) (typicky poskytujúce 15-18% kyseliny gama-linolénovej - GLA)

Obsah v odporúčanej dennej dávke (6 toboliek):

3 g - Olej zo semien čiernych ríbezlí (Ribes nigrum L.) (semeno) (typicky poskytujúce 15-18 % kyseliny gama-linolénovej - GLA)

Odporúčaná denná dávka: 2 tobolky 2-3x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 180 toboliek

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.