• Nové
Škoricová kôra, 120 kapsúl

Škoricová kôra, 120 kapsúl

Swanson
SWA129
12,35 €

Cinnamon Bark obsahuje 1,25 g škorice spolu s extraktom 10:1, ktorý pomáha udržiavať metabolickú rovnováhu a podporuje normálnu hladinu cukru v krvi.

 

Škoricová kôra

Škorica je korenie tradične používané v bylinnej medicíne na podporu zdravej funkcie trávenia a podporu zdravej hladiny cukru v krvi. Je bohatý na antioxidanty a môže pomôcť znížiť zápal. Predpokladá sa, že škoricová kôra má mnoho potenciálnych zdravotných výhod, vrátane podpory zdravia srdca, zlepšenia funkcie mozgu a podpory zdravých hladín krvného tlaku.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Škorica, škoricový extrakt, kapsula: želatína, plnidlo: ryžová múka, protihrudkujúca látka: palmitát vápenatý, oxid kremičitý.

1 kapsula obsahuje:

0,625 g – škorica (Cinnamomum cassia)

22,50 mg - škoricový extrakt 10:1

Obsah v odporúčanej dennej dávke (4 kapsuly):

2,5 g - škorica (Cinnamomum cassia)

90 mg - škoricový extrakt 10:1

Odporúčaná denná dávka: 2 kapsuly 2x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 120 kapsúl

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.