• Nové
Baza, 120 kapsúl

Baza, 120 kapsúl

Swanson
SWA140
19,63 €

Baza čierna podporuje imunitný systém

 

Baza čierna

Baza je známa svojimi vlastnosťami na posilnenie imunity. Doplnenie extraktu z bazy čiernej môže pomôcť v boji proti infekciám, najmä v obdobiach zvýšeného rizika, ako je sezóna prechladnutia a chrípky. Baza zlepšuje činnosť imunitného systému a zvyšuje účinnosť obranyschopnosti organizmu proti chorobám. Tento prirodzený spôsob posilnenia imunity stojí za zváženie pre vaše zdravie a pohodu.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Baza čierna (Sambucus nigra) (ovocie), Baza čierna (Sambucus nigra), Hydroxypropylmetylcelulóza (rastlinný obal kapsuly); emulgátor: mikrokryštalická celulóza (rastlinná vláknina); protihrudkujúce látky: protihrudkujúce látky: horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý.

1 kapsula obsahuje:

460 mg - Baza čierna (Sambucus nigra) (ovocie)

115 mg – kvetenstvo orgovánu (Sambucos nigra)

Obsah v odporúčanej dennej dávke (3 kapsuly):

1380 mg - Baza čierna (Sambucus nigra) (ovocie)

345 mg – kvetenstvo orgovánu (Sambucos nigra)

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula 2-3x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 120 kapsúl

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.