• Nové
Komplex citronátu vápenatého 250 mg, 300 kapsúl

Komplex citronátu vápenatého 250 mg, 300 kapsúl

Swanson
SWA125
Vypredané
22,06 €

Produkt obsahuje 250 mg citrátu vápenatého, ľahšie vstrebateľnej formy vápnika. Podporuje zdravie kostí a zubov, svalovú kontrakciu a nervovú signalizáciu.

 

Uhličitan vápenatý, aspartát a citrát 500 mg

Calcium Citronate Complex je doplnok stravy s obsahom 250 mg vápnika v jednej kapsule vo forme citrátu vápenatého. Citrát vápenatý je v porovnaní s uhličitanom vápenatým ľahšie vstrebateľná forma vápnika a považuje sa za jemnejšiu pre žalúdok. Vápnik je esenciálny minerál, ktorý hrá kľúčovú úlohu pri raste a udržiavaní kostí a zubov, ako aj funkcií, ako je svalová kontrakcia, nervová signalizácia a zrážanie krvi. Tento doplnok má za cieľ zvýšiť vstrebávanie vápnika v tele pomocou citrátovej formy.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Vápnik, plnidlo: ryžová múka, kapsula: želatína, protihrudkujúca látka: horečnaté soli mastných kyselín.

Obsah v odporúčanej dennej dávke (2 kapsuly):

500 mg - Vápnik (z citranu vápenatého a uhličitanu vápenatého)

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula 2x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 300 kapsúl


Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.