D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

ALI42
19,12 €
D-ribóza – jeden zo základných stavebných kameňov pre tvorbu ATP, „univerzálnej“ molekuly energie v tele.

 

D-ribóza

D-ribóza je základnou zložkou ATP, ktorá pôsobí ako hlavný nosič chemickej energie v ľudskom tele a využíva sa pri bunkovom metabolizme. Keď dôjde k zníženiu dostupnosti kyslíka alebo k nedostatkom v dráhe generovania energie, dopyt po ATP bude väčší ako jeho dostupná úroveň. Príčinou takýchto situácií môžu byť patologické stavy, ale aj príliš intenzívny tréning alebo neefektívna práca regeneračných systémov organizmu.

D-ribóza je úplne prírodná a vyrába sa fermentačným procesom. Má tiež najvyššiu úroveň čistoty, certifikát FDA GRAS, NON-GMO, vedecky potvrdené a chránené patentmi.

Kenay® AG

Kenayag je poľská spoločnosť vyrábajúca doplnky stravy, ktorá je na trhu od roku 1991. Produkty Keney® AG obsahujú zložky prírodného pôvodu z ekologického poľnohospodárstva.

Doplnok stravy

Zloženie: d-ribóza

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 odmerka - 5 g)
d-ribóza 5 g

Odporúčaná denná dávka: 1 odmerka 1x denne s jedlom. D-ribóza má prirodzene jemne sladkú chuť a možno ju zmiešať s vodou alebo iným nápojom.

Čistá hmotnosť: 150 g

Skladovanie: Chráňte pred svetlom, skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Výrobok sa neodporúča pre tehotné a dojčiace ženy.

Nové

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.