BroccoRaphanin® Activated - aktívny extrakt z...

BroccoRaphanin® Activated - aktívny extrakt z brokolicových semien, 60 kapsúl Vege

KEN04
21,96 €

BroccoRaphanin® Activated je inovatívny produkt z brokolice získaný z patentovanej rozmanitej suroviny. Obsahuje vysoké hladiny glukorafanínu, prírodnej zlúčeniny, ktorá podporuje funkciu buniek.

 

BroccoRaphanin® Activated - Aktívny extrakt zo semien brokolice

BroccoRaphanin® Activated je inovatívny produkt z brokolice získaný z patentovanej rozmanitej suroviny. Obsahuje vysoké hladiny glukorafanínu, prírodnej zlúčeniny, ktorá podporuje funkciu buniek. Obsahuje tiež stabilnú myrozinázu, ktorá je zodpovedná za reakcie transformujúce aktívne zložky. Myrozináza je mimoriadne dôležitý enzým nachádzajúci sa v brokolici, ktorý je nevyhnutný na produkciu sulforafanu.

Kenay® AG

Kenayag je poľská spoločnosť vyrábajúca doplnky stravy, ktorá je na trhu od roku 1991. Produkty Keney® AG obsahujú zložky prírodného pôvodu z ekologického poľnohospodárstva.

Doplnok stravy

Zloženie: objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza; extrakt zo semien brokolice (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), štandardizovaný na obsah glukorafanínu: 10 %, kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza.

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 kapsula):

Extrakt zo semien brokolice (Brassica oleracea var. kurzíva) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

vrátane: - glukorafanínu: 10% 20 mg

Enzým myrozináza 17,7 uM/g

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula denne

Obsah balenia: 60 kapsúl

Skladovanie: Chráňte pred svetlom, skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Výrobok sa neodporúča pre tehotné a dojčiace ženy.

 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.