• Nové
Jablčný ocot 200 mg, 120 tabliet

Jablčný ocot 200 mg, 120 tabliet

Swanson
SWA99
7,23 €

Jablčný ocot je prírodným zdrojom kyseliny octovej, ktorá podporuje trávenie.

 

Jablčný ocot 200 mg

Swanson Apple Cider Vinegar je doplnok stravy vo forme kapsúl, ktorý obsahuje 200 mg prírodného jablčného octu. Jablčný ocot je prírodným zdrojom kyseliny octovej, ktorá je známa svojimi mnohými výhodami pre ľudské zdravie. Pomáha udržiavať acidobázickú rovnováhu organizmu, podporuje trávenie, môže mať antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Výrobok je bezlepkový a neobsahuje umelé farbivá ani príchute.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Jablčný ocot, uhličitan vápenatý, mikrokryštalická celulóza (rastlinná vláknina), maltodextrín, fosforečnan vápenatý, kyselina stearová, stearát horečnatý, akácia, čistená voda, hydroxypropylmetylcelulóza, rastlinný glycerín, sodná soľ kroskarmelózy, oxid kremičitý.

1 tableta obsahuje: 200 mg - prášok z jablčného octu

Obsah v odporúčanej dennej dávke (2 tablety):

400 mg - prášok z jablčného octu

Odporúčaná denná dávka: 1 tableta 1-2x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 120 tabliet

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.