• Nové
Jablkové polyfenoly 125 mg, 60 kapsúl

Jablkové polyfenoly 125 mg, 60 kapsúl

Swanson
SWA100
11,70 €

Jablkové polyfenoly sú rastlinné zlúčeniny nachádzajúce sa v jablkách, ktoré sú silnými antioxidantmi a majú priaznivý vplyv na zdravie.

 

Jablkové polyfenoly 125 mg

Apple Polyphenols je doplnok stravy vo forme kapsúl, ktorý obsahuje výťažok z jablkových polyfenolov v dávke 125mg na porciu. Polyfenoly sú prírodnou zložkou, ktorá sa nachádza v ovocí, zelenine a bylinkách. Jablká sú jedným z najlepších zdrojov tejto zlúčeniny. Jablkové polyfenoly sú považované za antioxidanty, ktoré chránia bunky tela pred oxidačným poškodením a podporujú imunitný systém. Výrobok je bezlepkový a neobsahuje umelé farbivá ani príchute.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Extrakt z jablka, mikrokryštalická celulóza (rastlinná vláknina), želatína, stearan horečnatý, oxid kremičitý.


Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 kapsula):

125 mg - jablkové polyfenoly (z jablkového extraktu)


Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula denne. Treba zapiť vodou.


Obsah balenia: 60 kapsúl


Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.