• Nové
Arjuna Bark 500 mg, 60 kapsúl

Arjuna Bark 500 mg, 60 kapsúl

Swanson
SWa103
13,87 €

Arjuna Bark je prírodný zdroj bioaktívnych zlúčenín z kôry arjuna, ktoré môžu podporovať kardiovaskulárne zdravie.

 

Arjuna kôra 500 mg

Arjuna Bark je prírodný zdroj bioaktívnych zlúčenín získaných z kôry arjuna, vrátane flavonoidov a krupice, ktoré obsahujú mnoho zdraviu prospešných vlastností. Kôra Arjuna sa používa v ajurvéde, indickej prírodnej medicíne, po stáročia a je považovaná za rastlinu s vlastnosťami podporujúcimi zdravie. Arjuna Bark 500mg je doplnok stravy vo forme kapsúl, ktorý obsahuje 500mg prírodnej kôry arjuna. Kôra arjuny je známa svojimi priaznivými účinkami na kardiovaskulárny systém a krvný tlak. Môže mať protizápalové a antibakteriálne vlastnosti a pomáha eliminovať voľné radikály, čo priaznivo ovplyvní zdravie celého organizmu.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Arjuna mandle, obal kapsuly: hydrokrypropylmetylcelulóza, plnivo: mikrokryštalická celulóza, protihrudkujúca látka: oxid kremičitý, zmes ryžového extraktu.

1 kapsula obsahuje: 500 mg - extrakt z mandlí Arjuna (Terminalia Arjuna) (kôra) štandardizovaný na 0,5 % kyseliny arjúnovej - 2,5 mg

Obsah v odporúčanej dennej dávke (2 kapsuly):

1000 mg - extrakt z mandlí Arjuna (Terminalia Arjuna) (kôra) štandardizovaný na 0,5% kyselinu arjúnovú -5 mg


Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula 2x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 60 kapsúl

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.