• Nové
Plody arónie čiernej 400 mg, 60 kapsúl

Plody arónie čiernej 400 mg, 60 kapsúl

Swanson
SWA104
11,37 €

Výživový doplnok s obsahom Arónie čiernej 400 mg podporuje zdravú imunitu a kardiovaskulárne zdravie s prírodnými antioxidantmi a živinami.

 

Plody arónie čiernej 400 mg

Arónia čierna je doplnok stravy vo forme kapsúl, ktorý obsahuje 400 mg sušených plodov arónie čiernej. Arónia čierna je ovocie zo Severnej Ameriky a považuje sa za jeden z najlepších zdrojov prírodných antioxidantov. Obsahuje veľké množstvo polyfenolov, flavonoidov, vitamínu C a minerálov ako železo a draslík. Výživový doplnok s aróniou čiernou aróniou môže pomôcť udržať zdravý imunitný systém zvýšením antioxidantov v tele, čo môže znížiť úroveň zápalu. Navyše sušené ovocie arónie čiernej môže pomôcť udržať kardiovaskulárne zdravie a znížiť riziko srdcových ochorení. Tento produkt je bezlepkový a neobsahuje umelé farbivá ani príchute.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Plody arónie čiernej (Aronia melanocarpa), ryžová múka, želatína, stearan horečnatý, oxid kremičitý.

1 kapsula obsahuje: 400 mg - Plody arónie čiernej (Aronia melanocarpa)

Obsah v odporúčanej dennej dávke (2 kapsuly):

800 mg - Plody arónie čiernej (Aronia melanocarpa)

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula 1-2x denne. Treba zapiť vodou.


Obsah balenia: 60 kapsúl

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.