• Nové
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 mäkkých gélov
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 mäkkých gélov
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 mäkkých gélov
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 mäkkých gélov

Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 mäkkých gélov

Swanson
SWA107
Posledné kusy v sklade
19,63 €

Doplnok Astaxanthin & Zeaxanthin obsahuje dva prírodné antioxidanty, astaxantín a zeaxantín, s antioxidačnými a ochrannými vlastnosťami pre oči.

 

Astaxantín a Zeaxantín

Astaxanthin & Zeaxanthin je doplnok stravy obsahujúci kombináciu dvoch prírodných antioxidantov, astaxantínu a zeaxantínu. Astaxantín je silný antioxidant, ktorý poskytuje ochranu pred poškodením buniek. Zeaxantín je karotenoid s vlastnosťami, ktoré chránia oči pred škodlivými faktormi, ako je modré svetlo.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Astaxantín (z Haematococcus pluvialis), OmniXan® Zeaxanthin [z papriky (Capsicum annuum) (ovocie)], olivový olej, želatína, glycerín; čistená voda, slnečnicový lecitín, včelí vosk, zmes tokoferolov.

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 kapsula):

4 mg - Astaksantyna

4 mg - Zeaksantyna OmniXan®

Odporúčaná denná dávka: 1 želé denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 60 toboliek

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.