• Nové
Avena Sativa 575 mg, 60 kapsúl

Avena Sativa 575 mg, 60 kapsúl

Swanson
SWA108
7,91 €

Avena Sativa obsahuje extrakt z ovsených zŕn, bohatý na živiny a avenantramidy, prospešný pre zdravie nervového a kardiovaskulárneho systému.

 

Avena Sativa 575 mg

Avena Sativa je doplnok stravy vo forme kapsúl, ktorý obsahuje prírodný extrakt z ovsených zŕn s názvom Avena Sativa. Ovsené zrno je bohatým zdrojom živín, ako sú vitamíny B, minerály (vrátane horčíka, zinku, železa) a vláknina. Extrakt z Avena Sativa tiež obsahuje avenantramidy, rastlinné zlúčeniny, ktoré majú antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Výživový doplnok Avena Sativa môže pomôcť udržať zdravý nervový systém, zlepšiť funkciu mozgu a znížiť hladinu stresu. Doplnenie Avena Sativa môže tiež pomôcť znížiť hladinu cholesterolu v krvi a udržať zdravie srdca a krvných ciev.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Extrakt z Avena sativa 10:1, želatína, maltodextrín, stearan horečnatý, oxid kremičitý.

Obsah v odporúčanej dennej dávke (4 kapsuly):

2,3 g - Avena Sativa 10:1 extrakt (z celej rastliny)

Odporúčaná denná dávka: 2 kapsuly 2x denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 60 kapsúl

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.