• Nové
AvoVida 300 mg, 60 kapsúl

AvoVida 300 mg, 60 kapsúl

Swanson
SWA109
15,50 €

Doplnok AvoVida obsahuje zmes avokáda a sóje, bohaté na fytonutrienty, ktoré prospievajú srdcu a cievam, znižujú riziko kardiovaskulárnych ochorení.

 

AvoVida 300 mg

AvoVida je doplnok stravy vo forme kapsúl, ktorý obsahuje kombináciu avokáda a sóje. AvoVida je bohatá na fytonutrienty, ako sú polyfenoly, flavonoidy, vitamíny a minerály, prospešné pre zdravie srdca a ciev. Výživový doplnok AvoVida môže pomôcť udržať zdravý obehový systém, znížiť riziko srdcových ochorení a ochorení obehového systému, ako aj podporiť udržanie normálnej hladiny cholesterolu.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobca a distribútor doplnkov stravy založený v roku 1969. Spoločnosť je najväčším súkromným maloobchodným predajcom vitamínových katalógov v USA. Jej produkty sú vyrábané podľa správnej výrobnej praxe (GMP).

Doplnok stravy

Zloženie: Ryžová múka, sójový proteínový izolát, želatína, palmitát vápenatý, zmes tokoferolov, oxid kremičitý.

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 kapsula):

300 mg - AvoVida (z avokáda/sóje) Nezmydliteľné - štandardné s minimálne 30 % fitosterolov (beta-sitosterol, kampesterol, stigmasterol)

Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula denne. Treba zapiť vodou.

Obsah balenia: 60 kapsúl

Skladovanie: Výrobok skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dávku na konzumáciu počas dňa. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.