• -20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

KEN03
16,49 € 20,62 € -20%
D-ribóza – jeden zo základných stavebných kameňov pre tvorbu ATP, „univerzálnej“ molekuly energie v tele.

 

D-ribóza

D-ribóza je základnou zložkou ATP, ktorá pôsobí ako hlavný nosič chemickej energie v ľudskom tele a využíva sa pri bunkovom metabolizme. Keď dôjde k zníženiu dostupnosti kyslíka alebo k nedostatkom v dráhe tvorby energie, dopyt po ATP sa zvýši, než je jeho dostupná úroveň. Príčinou takýchto situácií môžu byť patologické stavy, ako aj príliš intenzívny tréning alebo neefektívna práca regeneračných systémov organizmu.

D-ribóza je úplne prírodná a vyrába sa fermentačným procesom. Má tiež najvyššiu úroveň čistoty, certifikát FDA GRAS, NON-GMO, vedecky potvrdené a chránené patentmi.

Kenay® AG

Kenayag je poľská spoločnosť vyrábajúca doplnky stravy, ktorá je na trhu od roku 1991. Produkty Keney® AG obsahujú zložky prírodného pôvodu z ekologického poľnohospodárstva.

Doplnok stravy

Zloženie: d-ribóza

Obsah v odporúčanej dennej dávke (1 odmerka - 5 g)
d-ribóza 5 g

Odporúčaná denná dávka: 1 odmerka 1x denne s jedlom. D-ribóza má prirodzene jemne sladkú chuť a možno ju zmiešať s vodou alebo iným nápojom.

Čistá hmotnosť: 150 g

Skladovanie: Chráňte pred svetlom, skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste mimo dosahu malých detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživové doplnky nemožno používať ako náhradu pestrej stravy. Výrobok sa neodporúča pre tehotné a dojčiace ženy.

Nové

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.